پنجشنبه 01 آبان 1404
«سرمایه‌گذاری برای تولید»
آخرین بروزرسانی: 1404/07/28 18:40
  • 1404/07/15 - 08:05
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رگزاری نشست شورای سلامت، امنیت غذایی و پدافند غیرعامل شهرستان عسلویه

برگزاری نشست شورای سلامت، امنیت غذایی و پدافند غیرعامل شهرستان عسلویه با تأکید بر همکاری و پایش مستمر مقابله جامع با پشه آئدس، آنفلوانزای پرندگان و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

����نشست شورای سلامت، امنیت غذایی و پدافند غیرعامل شهرستان عسلویه، به ریاست "اسکندر پاسالار" فرماندار و با حضور دکتر صفوی، معاون دانشگاه و دبیر شورای امنیت غذایی استان و سایر اعضای این شورا، در سالن جلسات فرمانداری عسلویه برگزار شد. ����به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان عسلویه، در این جلسه که با دستور کارهای مهمی همراه بود، موضوع "مراقبت و پیشگیری از بیماری‌ منتقله توسط پشه آئدس" و "کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان" به عنوان اولویت‌های اصلی و فوری مورد تأکید و بررسی دقیق قرار گرفت. ����"اسکندر پاسالار" فرماندار عسلویه با هشدار جدی درباره تهدید پشه آئدس اظهار داشت: "پشه آئدس یک تهدید فرامرزی است که توانایی انتقال جدی را دارد. موقعیت راهبردی شهرستان عسلویه به عنوان مبادی ورودی استان، ما را ملزم می‌کند که سدی محکم در برابر گسترش این پشه باشیم. کمترین سهل‌انگاری در این زمینه غیرقابل قبول خواهد بود." ����ایشان با تأکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه افزودند: "مقابله مؤثر با پشه آئدس مستلزم عزمی جمعی و فرابخشی است. از تمامی دستگاه‌های ذیربط به ویژه شهرداری ها و حوزه صنعت انتظار داریم با مشارکت حداکثری، در این کارزار سلامت‌ محور حاضر شوند." ����در بخش دیگری از این نشست، "اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی مؤثر" به عنوان راهکاری اساسی برای پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان مورد تصویب قرار گرفت. در این راستا مقرر شد: آموزش همگانی و فرهنگ‌سازی: با همکاری دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و رسانه‌های محلی، کارزارهای آموزشی درباره راه‌های پیشگیری از انتقال آنفلوانزای پرندگان، خطرات تماس با پرندگان مهاجر و آلوده و همچنین اصول بهداشتی در هنگام پرورش، نگهداری و استفاده طیور محلی، به اجرا درآید. ����وی در ادامه افزود: «نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز باید با حساسیت بالا ادامه یابد. وضعیت بهداشتی آشپزخانه‌ها و واحدهای تهیه غذا در سطح شهرستان باید به طور مستمر از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پایش و بر اجرای دقیق این ضوابط نظارت گردد.»

  • گروه خبری : آرشیو اخبار گذشته,اخبار فرماندار
  • کد خبر : 44698
کلمات کلیدی
فرمانداری  عسلویه
خبرنگار

فرمانداری عسلویه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب